Caută
Close this search box.

VIDEO Orban: Nu vom introduce măsuri de restricţie suplimentare, la prelungirea stării de alertă

ludovic orban

Premierul Ludovic Orban a anunţat că Guvernul nu va introduce măsuri de restricţie suplimentare, în hotărârea prin care starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile. Orban a adăugat că în prezent autorităţile au la dispoziţie instrumentele pentru a opri creşterea numărului de cazuri de COVID-19.

 

„În ceea ce priveşte prelungirea stării de alertă, nu vom introduce măsuri de restricţie suplimentare. Considerăm că la ora actuală avem practic instrumentele la dispoziţie, pentru a putea opri creşterea numărului de cazuri”, a declarat Orban, după o vizită la Societatea Naţională Transgaz.

Ultima decizie pentru prelungirea stării de alertă cu 30 de zile a fost aprobată pe 14 octombrie, iar astăzi ar urma să fie adoptată în şedinţa de Guvern o nouă hotărâre.

„Starea de alertă se instituie pe 30 de zile şi se prelungeşte printr-o hotărâre de guvern, pentru o perioadă de maximum 30 de zile. În ceea ce ne priveşte, nu ne dorim să luăm alte măsuri care să instituie alte restricţii.

Vrem ca situaţia să evolueze în bine, ca numărul de infectări să scadă şi, pe măsură ce scade numărul de infectări, să revenim treptat, treptat la o activitate cât mai aproape de normal”, a afirmat Orban, după ce a participat, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea „Ora prim-ministrului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri