Caută
Close this search box.

Regina Elisabeta va fi printre primii britanici care se vor vaccina contra noului coronavirus

Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Philip vor fi printre primii britanici care vor primi vaccinul anti-coronavirus scrie The Times. Surse ale publicației britanice au spus că este ”o decizie personală” și o ”chestiune privată”, dar monarhul ar putea să facă public faptul că s-a vaccinat după ce acest lucru se va întâmpla.

Sprijinul public al Reginei ar fi considerat un răspuns puternic la mișcarea anti-vaccin.

Regina, în vârstă de 94 de ani, și Prințul Philip (99 de ani), ce au stat izolați în Castelul Windsor cea mai mare parte a anului, vor primi vaccinul conform planului guvernamental ce va începe să fie implementat marți.

Primele doze din vaccinul Pfizer/BioNTech vor fi administrare vârstnicilor din centrele de îngrijire și îngrijitorilor lor, iar apoi celor peste 80 de ani și personalului medical.

În 1957, Regina a anunțat public că Charles și sora lui, Prințesa Anne, atunci în vârstă de 8 , respectiv 6 ani, au fost inoculați contra poliomelitei, ceea ce a ajutat la liniștirea îngrijorărilor privind potențialele efecte secundare ale vaccinului ce era lansat de puțin timp la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri