O petrecere privată a fost oprită de poliţişti, după ce un tânăr de 17 ani a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestat de trei persoane, într-un bar din Timişoara. Poliţiştii au dat amenzi de peste 27.000 de lei şi au întocmit două dosare penale.

„Un tânăr în vârstă de 17 ani a sesizat prin SNUAU 112 faptul că ar fi sechestrat de 3 persoane, într-un bar, de pe strada Dacilor, din municipiul Timişoara. În temeiul sesizării, mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului, iar în interior a fost depistat un număr de 12 persoane. Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că aceştia au participat la o petrecere privată”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiş.

Toate persoanele prezente la petrecere au fost conduse la sediul Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Timişoara pentru a fi audiate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “lipsire de libertate”.

De asemenea, toate persoanele prezente la petrecerea privată au fost sancţionate contraventional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu suma de 27.500 lei. Pe numele organizatorului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

203 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here