Caută
Close this search box.

VIDEO Codrin Ștefănescu îl face pe Marian Ceaușescu ”dobitoc”, după ce a hărțuit familia lui Adrian Năstase

codrin ştefănescu

Fiii și soția lui Adrian Năstase au fost hărțuiți în drum spre secția de votare de protestatarul Marian Ceaușescu, spune Codrin Ștefănescu, fost secretar general PSD, pe pagina sa de facebook.

Codrin Ștefănescu îl numește pe Marian Ceaușesu ”dobitoc”.

In opinia lui Șefănescu, politicienii PSD sunt hărțuiți constant de Ceaușescu, care efectiv este ignorat de oamenii legii.

„Adrian Nastase va rāmâne cel mai bun și patriot prim-ministru din istoria României de dupā Revoluție! Iar pentru asta a plātit cu propria-i libertate! Și este inadmisibil ca, astāzi, un dobitoc, bâlbâit și fārā nici o ocupație clarā, sā-i hārțuiascā și înjure copiii și soția! Și asta in timp ce mergeau la vot! Este incredibil cum sunt tolerați de societate acești indivizi care, de câțiva ani buni, vâneazā și amenințā in plinā zi oameni care au fācut ceva concret pentru țarā! E din ce in ce mai clar cā pentru acești hastagi și rezisti, nu se aplicā chiar nici o lege! Și mā așteptăm deja sā vād un comunicat din partea Poliției și o poziție publicā din partea “noului PSD”!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri