Caută
Close this search box.

VIDEO Rodica Iancu, la MagnaNews LIVE: Cum ne poziționăm pe scala conștiinței

Invitată la MagnaNews LIVE în emisiunea jurnalistei Rodica Sărmăș Furnea, terapeutul Rodica Iancu a dezvăluit metodele prin care ne putem dezvolta puterea interioară.

Iubirea și iertarea sunt cele două valori pe care Rodica Iancu le promovează în terapiile sale.

Prin munca mea, eu m-am implicat total în domeniul dezvoltării personale, focalizându-mă permanent pe găsirea unor soluții viabile și ușor de aplicat în rezolvarea problemelor personale și sociale ale oamenilor”, a declarat terapeutul Rodica Iancu.

Creșterea nivelului de conștiința poate fi una dintre soluțiile eficiente de a evolua pe toate planurile.

Atunci când vrem să corectam o situație în câmpul conștiinței ne uităm în trecut, la modul în care ni s-a captat atenția și am fost focalizați sau condiționați. Dacă în copilărie unul din părinți (sau amândoi) a fost capricios și te-a determinat să fi tu atent la nevoile lui, ca el să fie multumit si linistit…atunci te-a întors de la viata ta, sucindu-ti energia către trecut. Dacă tatăl tău a fost iresponsabil și aștepta ca sotia sa sa-i faca pe plac….atunci si energia ta este pe rolul gresit retrăind acelasi scenariu”, explică Rodica Iancu.

Terapeutul Rodica Iancu mai vorbește despre modul în care îți poți accesa puterea:  ”Până la urmă, energia ta merge acolo unde este distribuita atenția, iar tiparele au fost stabilite inițial de către altii. Liberul arbitru constă în a observa si a înțelege care iti este poziția în sistemul familial și social,…abia apoi iti poti accesa puterea si abundenta ta pentru că ne orientăm și ne conectăm corect și la sursa directă”.

Coordonate:

https://rodicaiancu.ro

https://www.facebook.com/rodicaianculifecoach

https://www.instagram.com/iancu.rodica/#

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri