Caută
Close this search box.

Actorul Toni Grecu, din grupul Divertis, are coronavirus

toni grecu

Toni Grecu este infectat cu SARS-CoV-2 şi se află internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş“, din Capitală.

„Toni Grecu este la Spitalul «Matei Balș». A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, anunță Gândul.ro, citând surse medicale.

Din fericire, se pare că starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit, el urmând să fie externat zilele următoare, potrivit surselor medicale citate.

Toni Grecu duce o viață disciplinată, face sport și este atent la greutate. Iată că toate acestea au contribuit la refacerea sa cât mai rapidă, în fața bolii.

În plus, nu degeaba şi-a luat casă în zona Grădinii Zoologice din Bucureşti. Şeful de la Divertis profită de pădurea din apropiere şi aproape zilnic iese la plimbare.

Înarmat doar cu o sticlă de apă, Toni Grecu (61 de ani) merge singur pe poteci, în ritm alert, câte 5-7 kilometri. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute într-o astfel de drumeţie, ce a durat circa o oră şi jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri