Călin Popescu Tăriceanu, inculpat de DNA pentru luare de mită, susține că PNL și USR PLUS își vor împărți politic și funcțiile de judecători și procurori.
„Procurorii și judecătorii vor fi 60% ai PNL, 30% ai USR și ce mai rămâne ia UDMR-ul! De ce? Pentru că pot!”, susține Tăriceanu.
El cere revolte de stradă: „Încă nu au ocupat strada, dar, dacă nu o să o facem noi rapid, o să o ocupe tot ei și nouă nu ne va rămâne decât să ne plângem de milă stând în case, unde ne vom uita 2 ore/zi la televizorul care va transmite marile realizări ale guvernării Iohannis!”.
„Nici o zi fără o împărțire de ciolan între partidele coaliției de guvernare! Întrucât foamea e mare nu le mai ajung sutele de posturi de secretari de stat, miile de posturi de consilieri la cabinetele miniștrilor și adjuncților de miniștri, zecile de mii de posturi gras plătite din agenții și alte instituții guvernamentale, așa că au hotărât să politizeze și funcțiile de prefect și subprefect. Adică 120 de ‘lipitori de afișe’ (azi se numesc postaci pe Facebook, dar tot lipitori de afișe sunt) vor căpușa administrațiile locale.
Este doar o chestiune de timp până vor trece la totala împărțire a țării conform algoritmului de guvernare! Conducerile din Poliție vor căpăta culoare politică.
Procurorii și judecătorii vor fi 60% ai PNL, 30% ai USR și ce mai rămâne ia UDMR-ul! De ce? Pentru că pot! Pentru că nimeni nu le spune nimic! Pentru că au învățat de la bolșevici cum se încalecă un popor!
Da! Dacă o să tăcem o să ne ia totul! Așa cum ne-au luat dreptul la protest, la libera circulație, la cuvânt, la educație, la religie sau chiar la muncă! Nu vedeți că profitând de pandemie ne-au anulat drepturi pentru care zeci de mii de români și-au dat viața prin temnițele comuniste?
Încă nu au ocupat strada, dar dacă nu o să o facem noi rapid o să o ocupe tot ei și nouă nu ne va rămâne decât să ne plângem de milă stând în case, unde ne vom uita 2 ore/zi la televizorul care va transmite marile realizări ale guvernării Iohannis!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.
Fostul președinte al Senatului Călin Popescu Tăriceanu a fost pus săptămâna trecută sub acuzare, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul în care este acuzat de luare de mită 800.000 de dolari.
Procedural, procurorii anticorupție au ajuns în etapa în care fostul prim-ministru urmează să fie trimis în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.