Șeful DSU Raed Arafat a declarat, la un post TV, marți seara, 19 ianuarie, că ”e foarte bine că există dorință de vaccinare”.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat a afirmat că e bine că există ”dorință de vaccinare” și că vor apărea și alte vaccinuri împotriva COVID, produse de alte companii farma.

„Este foarte bine că există dorință de vaccinare. Vaccinarea niciodată n-a însemnat că vom vaccina pe toți în prima zi. Este clar că acest lucru este imposibil. Faptul că există dorință de a se vaccina este un lucru pozitiv, (…) Faptul că toată lumea vrea în prima zi este absolut clar că este imposibil, dar bineînțeles există centre, există capacitate în creștere, există bineînțeles, ca peste tot, anumite probleme, vin mai puțin doze într-un anumit moment pentru că fabrica anunță că vrea să își crească capacitatea de fabricație, dar între timp apar celelalte vaccinuri autorizate pe lângă cele două vaccinuri, Moderna și Pfizer”, a precizat Raed Arafat, marți seară, 19 ianuarie, la B1 TV.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here