Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, a fost pus oficial sub urmărire penală, de către procurorii DNA, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și instigare la delapidare. Alături de acesta, în dosar mai este urmărită penal și o persoană din conducerea societății comerciale. Costel Alexe a anunțat că este nevinovat și că dorește soluționarea cât mai rapidă a cazului.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere corupției au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspecții: ALEXE COSTEL, la data faptelor exercitând funcția de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și instigare la delapidare; Persoana fizică având funcție de conducere în cadrul unei societăți comerciale cu activitate în siderurgie, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și delapidare”, a anunțat DNA.

Fostul ministru a fost prezent la sediul DNA, unde i-au fost prezentate acuzațiile, iar acesta a declarat că este nevinovat.

„Voi veni de câte ori voi fi chemat la audieri. Am luat la cunoștință faptele de care sunt acuzat. Acum am luat act de solicitarea domnului procuror. Pot spune din capul locului că doresc soluționarea cât mai rapidă a acestui caz pentru că sunt nevinovat”, a declarat Costel Alexe, la ieșirea de la audieri.

341 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here