Caută
Close this search box.

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății: Etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid a debutat ”maxim” cu stângul

Senatorul PSD, Florian Bodog, a criticat la RFI modul în care a început etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19: ”A debutat maxim cu stângul”. Fostul ministru al Sănătății spune că își dorește ca întreaga campanie să fie un succes.

Florian Bodog taxează modul în care este organizată a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-Covid-19: ”Vineri dimineața, platforma de programare nu funcționa și în același timp nici numărul de telefon pus la dispoziție de autorități nu a putut fi accesat. Nu a fost cel mai bun semnal pentru nimeni. Pe de altă parte, având în vedere faptul că această a doua campanie de vaccinare se adresează persoanelor cu vârsta peste 65 de ani și persoanelor cu boli cronice, această înscriere putea fi pornită de cel puțin o săptămână, în așa fel încât să nu se producă acest blocaj”.

Fostul ministru al Sănătății consideră că etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a debutat cu stângul: ”Maxim cu stângul. Și din punct de vedere al comunicării. Ieri, de exemplu, vedeam un comunicat oficial al STS-ului, care spunea că s-au înscris pe platformă în jur de 200.000 de persoane, după care Guvernul a spus că s-au înscris peste 300.000. Toate aceste lucruri ridică semne de întrebare și dau apă la moară celor care vin cu mesaje antivacciniste”.

Senatorul PSD spune că personal și-ar dori ca în final campania de vaccinare anti-Covid-19 să fie un succes: ”Da, îmi doresc să fie un succes. Dacă campania de vaccinare este un succes și se imunizează o mare parte din populația României, practic riscul de îmbolnăvire scade”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri