Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a confirmat că atacantul Florin Tănase refuză să semneze prelungirea contractului. Atacantul forţează transferul de la FCSB, iar jurnaliştii din Belgia l-au pus pe lista unui club de tradiţie, fiind considerat o variantă low-cost.

Florin Tănase a ajuns în 2016 la FCSB, de la Viitorul, în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. După o Cupă a României câştigată cu FCSB şi 166 de meciuri jucate pentru echipa lui Gigi Becali, căpitanul simte că e momentul unei schimbări. Iar fotbalistul ar putea fi protagonistul unui transfer surprinzător, conform presei din Belgia.

Recent, publicaţia belgiană Walfoot.be a alcătuit o listă cu posibilii înlocuitori ai lui Percy Tau, fotbalist care a plecat de la Anderlecht la Brighton. Jurnaliştii belgieni l-au inclus şi pe Florin Tănase pe lista fotbaliştilor ofensivi, care ar putea ajunge, în viitor, la Anderlecht.

Jurnaliştii belgieni au evidenţiat cifrele bune ale lui Florin Tănase din acest sezon, dar au găsit şi un minus: fotbalistul de la FCSB nu a jucat niciodată în afara României, la un nivel superior.

„Pariul: Florin Tănase (26 de ani / Steaua Bucureşti (n.r. FCSB). Va fi liber de contract, iar asta va permite o sumă de transfer mai mică. Florin Tănase e un fotbalist celebru în România. Căpitanul Stelei (n.r. – FCSB-ului) e într-o formă bună în acest sezon, iar statisticile vorbesc de la sine: 13 meciuri, 10 goluri, 3 pase decisive.

Totuşi, venirea sa în Belgia va necesita perioadă de acomodare îndelungată, în condiţiile în care internaţionalul român nu a jucat niciodată în străinătate”, susţine sursa citată despre fotbalistul de la FCSB. Pe lista alcătuită se mai află: Emiliano Marcondes, Mohamed Taabouni, Neeskens Kebano şi Kamal Sowah.

64 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here