Caută
Close this search box.

Fostul şef al Poliţiei Rutiere Teleorman, condamnat definitiv la închisoare pentru luare de mită

dna

Comisarul Dănuţ Dobre, fost şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman, a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani, 6 luni şi 20 zile închisoare cu executare pentru luare de mită şi trafic de influenţă, fiind acuzat că a cerut bani, produse alimentare şi băuturi alcoolice de la mai multe persoane pentru a le ajuta să obţină permisul de conducere ori să le fie anulate diverse amenzi.

Pedeapsa aplicată lui Dobre este mai mică faţă de cea primită la instanţa de fond – Curtea de Apel Bucureşti – de 5 ani închisoare.

Judecătorii au confiscat sumele de bani primite ca mită de comisarul de poliţie, respectiv 540 lei şi 600 de euro.

În acelaşi dosar, judecătorii de la Instanţa supremă l-au achitat pe procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, după ce acesta primise o condamnare la fond de 1 an şi 8 luni închisoare pentru favorizarea făptuitorului şi influenţarea declaraţiilor.

De asemenea, magistraţii l-au achitat pe Costel Iliuţă, agent de poliţie în cadrul Serviciului Permise Teleorman, şi l-au condamnat la 8 luni închisoare cu suspendare pe Nelu Ovedenie, asociat al unei firme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri