Caută
Close this search box.

GALERIE FOTO Pe ce superarenă va juca în curând Rapid Bucureşti

rapid

Lucrările de la Stadionul Rapid progresează pe zi ce trece. Constructorul arenei a publicat noi fotografii cu arena de lângă Podul Grant. La Rapid s-au montat cele două tabele de marcaj

”Progresăm în fiecare zi cu lucrările de execuție la noul stadion Rapid, iar astăzi a fost finalizată montarea celor două tabele amplasate la nivelul peluzelor Nord și Sud”, au anunțat constructorii, printr-o postare pe Facebook.

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a verificat, la începutul anului, stadiul lucrărilor la stadionul Rapid. El a afirmat că a primit asigurări că arena va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai.

„M-am bucurat să constat că se lucrează în ritm susţinut pe arena din Giuleşti şi am fost asigurat de constructori că aceasta va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai, astfel încât stadionul să poate fi redat în condiţii optime bucureştenilor şi, în acelaşi timp, pentru a ne onora obligaţiile asumate pentru derularea Campionatului European de Fotbal din această vară”, a precizat ministrul Dezvoltării, potrivit paginii oficiale de Facebook a ministerului pe care-l conduce, citată de DigiSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri