Caută
Close this search box.

Nebunie în Liga I, între VIITORUL lui Rednic și STEAUA FCSB-ului. Ce ”furtună” de meci!

În derby-ul etapei a 17-a, Viitorul și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, după un meci electrizant, cu două penalty-uri acordate, unul nedat, un autogol și un gol anulat.

Viitorul – FCSB 2-2. Gazdele au cerut un penalty pentru un henț al lui Dussaut

În minutul 8, FCSB a cerut henț în careu la Dussaut, care a respins cu emoții din fața lui Coman. Tănase putea să înscrie, dar șutul său din prima a fost reținut de Cojocaru.

Portarul Viitorului nu a mai avut ce face la penalty-ul executat de Matei, care a fost acordat după un duel dintre Mățan și Cristea. Viitorul a avut prima ocazie abia în minutul 26, prin Luckassen, însă tot FCSB a continuat să fie mai periculoasă prin Man, iar apoi prin Olaru.

Viitorul – FCSB 2-2. Roș-albaștrii mai au un singur punct avans în fața lui CFR Cluj

În minutul 55, arbitrul Istvan Kovacs a dat penalty la duelul dintre Octavian Popescu și Mladen, iar Tănase a adus pe FSCB în avantaj de la punctul cu var. În minutul 62, Viitorul a marcat, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.

A urmat o altă ocazie mare a echipei lui Mircea Rednic, dar parada extraordinară a lui Andrei Vlad i-a refuzat golul lui Mladen. În minutul 70, Dussaut a marcat în propria poartă, însă peste numai 3 minute scorul a devenit 2-2, prin Ely Fernandes.

Până la final Vînă a mai ratat o șansă, iar Viitorul – FCSB s-a terminat 2-2. Astfel, roș-albaștrii mai au doar un punct avans în fruntea clasamentului, peste CFR Cluj, în timp ce pentru antrenorul Viitorului, Mircea Rednic, acesta este al șaselea egal în ultimele lui 6 meciuri cu FCSB.

Așadar, Rednic e neînvins cu FCSB, iar viitorul său la Constanța pare să fie cel puțin la fel de promițător ca steaua FCSB-ului în acest campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri