Caută
Close this search box.

Nicușor Dan: Bugetul real al Primăriei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei. Mai mult de jumătate merge spre subvenții

Nicuşor Dan

Patru miliarde și jumătate de lei. Acesta este bugetul Primăriei Capitalei care ar putea fi aprobat pentru anul 2021, în urma discuțiilor purtate de primarul general le-a avut cu directorii din subordine. Ca și anul trecut, mai bine de jumătate din buget se va duce pe subvențiile pentru termie și transport. Bugetul în forma sa finala urmează să fie aprobat în prima parte a lunii februarie.

Un buget realist este 4 miliarde de lei la care se vor adăuga acela proiecte de finanțare europeană pentru că sunt bani care vin și pleacă. O să fie 4 milioane si jumătate care sunt bani de la stat plus veniturile noastre proprii plus acele proiecte cu finanțare europeană care se vor adăuga de-a lungul anului. Subvenția de transport facturată efectiv in anul 2020 – 1 miliard 300 de milioane de lei, subvenția pentru termie facturată în 2020 este 1 miliard de lei. În concluzie, mai mult de jumătate din bugetul real pe anul 2020 au fost cheltuiți pentru aceste subvenții, a declarat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri