Caută
Close this search box.

Simona Halep intră în carantină, la scurt timp după ce a decis că se va vaccina. “Știu că va fi dificil!” Care e motivul

Simona Halep Rogers Cup

Așadar, Simona Halep intră în carantină pentru 14 zile, la doar câteva zile distanță după ce a anunțat că se va vaccina împotriva COVID-19. Ceea ce știm cu siguranță este că fostul lider WTA (și viitorul lider, suntem siguri de asta) nu s-a reinfectat. Este o regulă pe care sportivii care participă la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, trebuie să o respecte.

“Știu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar consider că experiențele mele în bulele securizate din 2020 mă vor ajuta să fac față. Sunt mai puțin stresată și pentru că știu că în Australia au COVID-19 sub control și odată ce voi ieși din carantină voi fi liberă”, a spus Simona Halep.

Pe perioada carantinei din Australia, Simona Halep se poate antrena, în fiecare zi, cinci ore. La mijlocul lunii ianuarie, ex-liderul WTA va pleca în Australia, iar timp de două săptămâni va fi izolată. Primul turneu de Mare Șlem al anului va debuta pe 8 februarie.

“Lockdown-ul de anul acesta ne-a facut sa fim mult mai obisnuiti sa petrecem mai mult timp in case decat o faceam inainte”, a mai spus Simona Halep.

În luna octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost diagnosticată cu COVID-19. A contractat, din fericire, o formă ușoară a bolii. Pentru a nu mai trece prin acele momente, sportiva noastră a anunțat, recent, că se va vaccina împotriva coronavirusului.

“Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

Pe 9 noiembrie, Simona Halep a anunțat că s-a vindecat de COVID-19 și le-a mulțumit medicilor și asistenților de la Institutul Matei Balș din București pentru sprijinul pe care aceștia i l-au acordat în perioada în care s-a aflat sub tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri