Caută
Close this search box.

Tudor Chirilă este din nou revoltat

tudor chirilă

Tudor Chirilă se arată revoltat de faptul că şcolile rămân în continuare închise, în condițiile în care restaurantele și sălile de spectacol vor funcţiona, de luni, la o capacitate de maximum 30%.

Artistul spune, pe o reţea de socializare, că nu înțelege motivul pentru care elevii nu pot merge la şcoală, iar adulţii vor merge la restaurante.

Relaxarea restricţiilor din Capitală vine după ce trei zile la rând incidența de infectare cu coronavirus a fost sub 3 la mie.

„Și atunci de ce școlile nu se redeschid de luni? De ce mai stau închise încă două săptămâni?

Ah, stai, educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantă”, sunt întrebările la care Tudor Chirilă încearcă să găsească răspunsuri pe rețelele de sociale.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunţat vineri că în cadrul Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) s-a hotărât ca, de luni, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive.

Se știe că, periodic, Tudor Chirilă – altfel un muzician și un artist excepțional – se revoltă de una sau de alta. Până nu de mult era revoltat că sălile de spectacol erau închise. Iată-le că vor funcționa. De asemenea și celebra Horeca va începe să se (re)pună pe picioare.

Așa încât ar fi și unele motive de bucurie. În ce privește școlile, opinia lui Chrilă nu e împărtășită nici măcar de totalitatea părinților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri