Cunoscutul polițist Marian Godină a făcut public, pe blogul personal, salariul pe care îl încasează în prezent.

„Legat de salarii, căci și despre ele se vorbește că ar fi foarte mari, am să dau exemplu salariul meu de luna trecută. Am luat salariu 4.400 de lei.

Ca să nu mai fie nevoie să răspund comentariilor, în care voi fi întrebat dacă nu mai am și alte sporuri, norme de hrană etc, scriu aici că cei 4.400 de lei reprezintă totalul banilor intrați pe card. Adică e acolo inclus tot”, a scris Marian Godină, pe blogul personal.

„Am 15 ani vechime în poliție, din care 12 petrecuți la rutieră, numai în stradă, și 3 la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Pentru acuratețe, pot spune că salariul diferă de la lună la lună, în funcție de orele de week-end lucrate. Așadar, sunt luni în care am ajuns la salariul de 4800 de lei, chiar și 4900, dar niciodată nu am depășit această sumă”, a completat el.

„Vi se pare mult ca un polițist de la „mascați” să aibă salariu de 4400 de lei? Repet, ăsta e salariul complet, cu toate sporurile și cu tot cu norma de hrană. Mie mi se pare că e destul de mic, ținând cont de riscuri, de faptul că îmi petrec multe nopți, sâmbete, duminici și sărbători, la muncă”, a mai spus polițistul.

„Ba, mai mult, se întâmplă ca de multe ori să fiu chemat din timpul liber, la câte o percheziție sau altă misiune. La finalul misiunii, scriu într-un registru câte ore am fost la serviciu și, în termen de 60 de zile, sunt obligat să îmi iau acele ore liber.

Doar când e posibil, că nu-i posibil mereu. Deci orele suplimentare, (se adună destul de multe în fiecare lună) nu se plătesc, ci se compensează cu timp liber”, mai scrie Godină, pe blogul său personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.