Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că părinţii nu trebuie să se prezinte la şcoală cu un formular completat prin care să-şi dea acordul pentru testarea COVID a copiilor şi că se va face acest lucru doar în cazul în acelor copii care prezintă simptome, el adăugând că Ministerul Educaţiei a dat un comunicat pe acest subiect.

„Da, eu cred că aici a fost iarăşi …, cineva s-a grăbit să pună acel document în spaţiul public, pentru că am văzut şi comunicatul Ministerul Educaţiei, care spune altceva, spune exact ce este în ordinul comun al Ministerului Educaţiei şi al Ministerului Sănătăţii. Vor fi situaţii excepţionale când vor fi aceste teste, nu testăm pe toată lumea din prima zi.

Cum arată formularul de exprimare a consimţământului pentru testarea antigen a copiilor

Sunt copiii care vor avea simptome şi atunci va trebui să fie completat acel formular.

Nu trebuie să vină lumea cu formularul completat la şcoală. Deci, ar trebui să citim comunicatul Ministerului Educaţiei în acest sens şi acolo sunt mai multe detalii şi ordinul comun semnat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii”, a declarat Florin Cîţu, sâmbătă, la Spitalul „Dr. Carol Davila”, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

125 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here