Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă, incidente dure la ”Marius Nasta”. L-a interpelat pe ministrul Voiculescu şi a fost bruscată de bodyguarzi

Duminică noaptrea, imediat după miezul nopții, în timp ce ministrul Vlad Voiculescu făcea declaraţii despre incidentul de la Nasta, şi-a făcut apariţia senatoarea Diana Şoşoacă, sosită direct din Valea Jiului. Aceasta l-a luat la întrebări pe ministru şi l-a întrebat direct: “vreţi că privatizaţi sănătatea în România?” Ministrul a refuzat să răspundă întrebărilor lui Şoşoacă şi a plecat din faţa camerelor. Dar incidentele abia urmau să înceapă.

Aşa cum se vede şi pe imaginile video de mai sus, Diana Şoşoacă l-a urmat pe Vlad Voiculescu şi după ce acesta a plecat şi a refuzat dialogul, moment în care a fost oprită de bodyguarzi să mai înainteze (FOTO). “Vă promit că veţi plăti pentru acest abuz! Sunt demnitar ca şi Vlad Voiculescu şi am dreptul să intru”, a spus tranșant Şoşoacă.

După câteva minute, a intervenit managerul Beatrice Mahler care şi-a cerut scuze Dianei Şoşoacă pentru că a fost bruscată şi a invitat-o înăuntru.

Întrebată de ziarişti de ce nu poartă mască, Şoşoacă a reacţionat tranșant: “Nu e treaba dumitale! Dă-mi amendă că nu port mască!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri