Caută
Close this search box.

Scandal între Șoșoacă și Cartianu: „Sunteți plătit de USR. O caricatură de jurnalist” / „Sunteți o nesimțită. Nu fiți mahalagioaică!”

Şoşoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă și jurnalistul Grigore Cartianu au fost protagoniștii unui adevărat scandal marți seară, într-o emisiune de la postul Realitatea Plus, unde cei doi s-au contrazis pe diverse teme – în cele din urmă, demnitarul a părăsit emisiunea.

Conflictul verbal dintre cei doi a pornit de la acțiunile publice ale senatoarei, inclusiv de la situația minerilor din Valea Jiului, potrivit Adevărul. În acest context, Diana Șoșoacă a afirmat că a participat la Mineriada din 25 septembrie 1991, unde ar fi fost bătută de mineri și jandarmi.

„Vorbeşte un om care a fost bătut şi de jandarmi şi de mineri. Îmi aduc foarte bine aminte, că aveam 15 ani jumătate, când eram cu capul în jos şi mi se dădea efectiv în spate cu bate am observat nişte pantofi de lac. Minerii nu au pantofi de lac, deci cine era acolo între minerii aceştia? (…) Aia a fost o lovitură de stat, şi-au bătut joc de mineri”, a spus Diana Șoșoacă.

Grigore Cartianu a vrut apoi să prezinte câteva „neadevăruri” pe care le-ar fi spus senatoarea în discuția cu minerii de la Lupeni. În replică, Diana Șoșoacă a afirmat: „Am să vă rog să vă limitaţi limbajul, dacă tot sunteţi jurnalist. Mie nu îmi spuneţi că sunt neadevăruri!”.

Chiar și așa, jurnalistul și-a continuat ideea și a declarat că unul dintre neadevărurile spuse de senatoare minerilor este acela că în Germania s-ar fi închis toate minele. De partea cealaltă, Diana Șoșoacă a afirmat: „Minele s-au deschis și la acest moment dumneavoastră sunteți plătit de USR!”.

„Asta e o calomine”, a replicat Grigore Cartianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri