Istoria se repetă la PRO TV! Unul dintre actorii iubiţi de către fanii postului tv, dar şi ai filmelor de lung metraj, a luat o decizie care poate părea şocantă pentru mulţi. Viaţa sa este acum total diferită de cea din lumina reflectoarelor.

Una dintre fostele vedete de la PRO TV, un actor care a apărut într-un show celebru, dar şi într-un serial difuzat de postul din Pache Protopopescu, a ales să se retragă la mănăstire.

Şi nu, nu este vorba despre celebrul caz al fostului actor Mihai Coadă, alias Nelu Curcă din “La bloc”, care s-a călugărit.

De data aceasta, este vorba despre actorul Andrei Ciopec, fost jurat al emisiunii “Cântă acum cu mine” alături de Loredana sau DJ Harra, cunoscut şi din serialul de comedie “Triplusec”, ambele difuzate de PRO TV.

El a apărut şi în mai multe filme, inclusiv alături de Steven Seagal, care a filmat în România pelicula “End of a Gun”.

Fost actor şi vedetă TV, devenit acum “Fratele Andrei”

Viaţa actorului s-a schimbat însă la 180 de grade, iar acum s-a retras la Mănăstirea Sihăstria Putnei.

“Alături de Fratele Andrei, fostul actor Andrei Ciopec. Mi-a fost dor de el. L-am căutat la Mănăstirea Sihăstria Putnei şi l-am găsit. Ne ştim de câţiva ani buni, datorită Părintelui Irineu Curtescu, când traversam amândoi o perioadă a vieţii nu foarte frumoasă. Dumnealui mi l-a recomandat că fiind “Andrei Actorul”.

A fost o adevărată binecuvântare plină de încărcare sufletească şi duhovnicească toată experienţa de la Sihăstria Putnei. Aşa cum l-am cunoscut, Andrei e mereu gata să împărtăşească un gând şi un sfat, oferind totul. Săptămâna aceasta s-au împlinit 2 ani de când Andrei a plecat din lumea noastră a mirenilor și a ales lumea monahală, gândindu-se la noi toți și rugându-se pentru noi. Blagosloviţi şi iertaţi!”, a scris Andrei Dumitrescu, duminică, pe pagina sa de socializare.

68 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here