Caută
Close this search box.

Bărbat din Focșani, ucis de roata unui camion desprinsă în mers

Ghinion maxim pentru un bărbat din Focșani, care a murit lovit de roata unui camion, sărită în mers. Bărbatul se afla pe terasa unui motel din localitatea Mărășești, unde a fost surprins de proiectilul venit în mare viteză.

Bărbatul a murit pe terasa unui motel aflat pe marginea E85, vineri dimineață în urma rănilor provocate de roata care a venit în mare viteză, desprinsă de la mașina de tonaj aflată în mers.

Echipajele de urgență au încercat să-l resusciteze, dar bărbatul a murit din cauza leziunilor grave provocate de obiectul de mari dimensiuni care l-a lovit cu putere.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul 112 despre faptul că, pe DN2 (E85), în localitatea Mărăşeşti, un bărbat ar fi fost lovit de roata unui autocamion.

„Conform primelor date, din cauza unei defecțiuni tehnice, una dintre roțile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 – E85, s-ar fi desprins și ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focșani, care se afla în imediata apropiere a părții carosabile” a transmis IPJ Vrancea, într-un comunicat.

La fața locului au fost mobilizaţi poliţişti rutieri, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vrancea. Anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri