Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, în plenul Parlamentului, că proiectul de buget pe 2021 este „cea mai importantă” realizare a sa, menţionând că începe reforma în cotloanele statului şi opreşte „furtul pesedist”.

„Stimaţi colegi ai coaliţiei, colegi din PNL, fără modestie, vă spun că acest buget este cea mai importantă realizare de când am început această guvernare. (…)

Este primul buget al acestui mandat de patru ani al acestei guvernări de centru-dreapta şi o să mă asigur, alături de colegii mei, că o să fie o guvernare de succes şi o să mă bat, în primul rând, pentru o viaţă mai bună pentru toţi românii.

O să reuşim doar dacă rămânem uniţi şi ne concentrăm exact pe acele de obiective care ne-au adus împreună – reformă şi investiţii”, a transmis prim-ministrul, conform Agerpres.

El a adăugat că a tratat bugetul de stat pe 2021 cu „mare simţ de răspundere”.

„Bugetul are două elemente definitorii. Începem reforma din cotloanele statului, oprim 30 de ani de furt pesedist din buget. Reprezintă o declaraţie fermă că drumul României este în Europa”, a afirmat Cîţu.

Discursul premierului a fost întrerupt de reprezentanţii PSD, care au scandat „Alocaţii!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here