Caută
Close this search box.

Cu câţi armeni în tribune se va desfăşura neciul Armenia – România

Suporterii armeni vor fi prezenți pe stadion, la meciul pe care echipa națională a României îl dispută cu Armenia, la Erevan, în preliminariile Cupei Mondiale din anul 2022, informează Federația Română de Fotbal, pe site-ul său oficial.

„Vor fi 4.300 de fani armeni mâine, la meciul României, 30% din capacitatea stadionului! În Europa, fotbalul are parte de sprijinul suporterilor”, se arată pe site-ul citat, ca un mesaj subtil adresat autritatilor noastre, care interzic încă desfășurarea activităților sportive cu public.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește de la ora 19:00, la Erevan, naţionala Armeniei, într-o partidă contând pentru Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din anul 2022.

În primele sale două meciuri, prima reprezentativă a învins Macedonia de Nord cu 3-2 și a pierdut în fața reprezentativei Germaniei, cu 0-1.

România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. La CM 2022, se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupa Mondială la care a participat România a fost cea din anul 1998, din Franța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri