Caută
Close this search box.

Fosta purtătoare de cuvânt a lui Donald Trump, Kayleigh McEnany, va lucra la Fox News

Kayleigh McEnany

Fosta purtătoare de cuvânt a lui Donald Trump, la Casa Albă, Kayleigh McEnany, a fost angajată de Fox News ca prezentatoare, potrivit AFP.

Kayleigh McEnany, de 32 de ani, absolventă de Georgetown și Harvard, este o republicană ferventă, ea făcând în timpul liceului stagii pentru campania Bush-Cheney din anul 2004, explică HotNews.ro. A debutat la CNN în anul 2016, înainte de a se alătura oficial echipei lui Trump, în anul următor.

Ea a fost numită purtător de cuvânt al Casei Albe în aprilie 2020, funcție pe care a ocupat-o până când Donald Trump a plecat în ianuarie anul trecut.

De la alegerile prezidențiale, a fost criticată în mod regulat pentru că a susținut teza lui Donald Trump, conform căreia scrutinul a fost subiectul unei fraude masive, care nu a fost niciodată demonstrată.

Sarah Huckabee Sanders, purtător de cuvânt pentru Casa Albă între mai 2017 și iunie 2019, fusese deja angajată ca editorialistă de Fox News, funcție pe care a părăsit-o după anunțarea candidaturii sale pentru poziția de guvernator al Arkansas, în ianuarie.

Fostul consilier economic de la Casa Albă, Larry Kudlow, s-a alăturat de asemenea Grupului Fox și găzduiește un program săptămânal, din februarie, pe Fox Business, cu o linie editorială conservatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri