Caută
Close this search box.

Nou mesaj antivaccin al medicului Monica Pop. „Moartea post-vaccinală este crima perfectă!”

monica pop

Într-un comentariu referitor la moartea unui bărbat din Târgu Jiu, care se vaccinase anterior împotriva Covid-19, cu o doză din lotul AstraZeneca retras de autorități, medicul Monica Pop a comentat că moartea post-vaccinală ar putea fi crimă perfectă.

Autoritățile medicale au transmis însă deja, prin DSP Gorj, că „nu există nici o legătură de cauzalitate între vaccin și acest deces”.

„Ar trebui ca orice fel de deces, în urma vaccinului, nu generat de vaccin, că nu ai de unde să știi, dar orice fel de deces, într-o perioadă scurtă de după vaccin, să fie autopsiat și să se pună cap la cap toate aceste date, ca să se vadă dacă acești pacienți au aceleași leziuni cauzatoare de moarte sau nu”, a spus medicul Monica Pop, la Antena 3.

Pop a mai transmis că, din punctul ei de vedere, vaccinul ar trebui sistat: „Eu aș sista vaccinul. Nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui.

Orice viață contează și, atâta timp cât există suspiciune că moartea s-a produs din cauza asta, din momentul în care spuneți că parchetul a deschis dosar pentru ucidere din culpă (referindu-se la cazul bărbatului din Târgu-Jiu, care a decedat la scurt timp după vaccinul cu AstraZeneca – n.r.), nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui.

Nu există cuvântul „sigur” în medicină. Atâta timp cât încă nu știm cu exactitate, dacă decesele au fost provocate de vaccin. La vaccinul antirujeolic, rata de deces este 1 la 100.000. Ai noștri au comunicat ceva ce m-a consternat!

Au spus că au comunicat că riscul este de 1 la 100 de efecte secundare grave. Este foarte, foarte mult! Până la lămurirea lucrurilor și până la situația în care se demonstrează clar că nu vaccinul (provoacă) moartea post vaccinală, dacă ea există, este crima perfectă”, a mai spus Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri