Caută
Close this search box.

Sâmbătă de coșmar lângă București! Crimă înspăimântătoare urmată de sinuciderea oribilă a ucigașului

Comuna Jilava a fost zguduită sâmbătă dimineață de un incident teribil în urma căruia o femeie a fost măcelărită de fostul ei iubit care a ales să își pună la rândul său capăt zilelor.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a întâmplat în jurul orei 11:00. Mama victimei tocmai revenea acasă când a constatat îngrozită că bărbatul în vârstă de 38 de ani târa după el trupul tinerei femei pe care încerca să îl ascundă într-o magazie.

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost ucisă sâmbătă, 6 martie, de fostul concubin care s-a sinucis la scurt timp după comiterea faptei. Polițiștii ilfoveni au deschis o anchetă amplă împreună cu procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ilfov pentru a stabili exact în ce condiții s-a produs tragedia.

Ucigașul, prins de mama victimei în timp ce voia să îi ascundă cadavrul!

Mama femeii ucise a început să țipe cu disperare, moment în care individul și-a tăiat gâtul în fața femeii împietrite de groază. Aceasta a sunat imediat la 112 iar la fața locului au ajuns echipaje SMURD și echipe de polițiști.

Sursele citate au declarat pentru GÂNDUL.RO că atât femeia, cât și presupusul ucigaș, erau deja decedați și nu s-a mai putut face nimic. Anchetatorii IPJ Ilfov, sub coordonarea procurorilor, au început cercetarea la fața locului și încearcă să stabilească condițiile în care s-a produs incidentul sângeros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri