Caută
Close this search box.

Societatea Română de Penumologie se distanţează de declaraţiile Flaviei Groşan

flavia groşan

Preşedinta Societăţii Române de Pneumologie, Roxana Nemeş, a transmis, printr-o notă internă, că organizaţia profesională se distanţează de declaraţiile făcute în spaţiul public de doctoriţa Flavia Groşan din Oradea, după ce aceasta a susţinut că a vindecat peste 1.000 de oameni de Covid cu un tratament minimal, dar mai ales că în spitale bolnavii cu Sars-CoV-2 ar fi îmbolnăviţi şi, mai rău, chiar omorâţi.

„Având în vedere ultimele declaraţii ale dnei dr. Flavia Groşan, medic pneumolog Oradea, referitor la tratamentul pacienţilor diagnosticaţi cu Covid-19, Societatea Română de Pneumologie se distanţează faţă de aceste declaraţii care sunt neconforme cu protocoalele şi recomandările internaţionale şi româneşti”, se arată în document.

Preşedinta Societăţii Române de Pneumologie le transmite colegilor ei să respecte „indicaţiile” în ceea ce priveşte infecţia cu acest virus.

„Pe această cale recomandăm tuturor pneumologilor români să respecte indicaţiile privitoare la diagnosticul şi terapia infecţiei cu Sars-Cov-2, precum şi ale complicaţiilor ulterioare pulmonare, conform protocoalelor legale existente în vigoare”, a transmis Nemeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri