Caută
Close this search box.

VIDEO Turişti români în Kenya, primiţi ca nişte eroi! Presa locală a transmis în direct venirea acestora

kenya

Mai multe posturi de televiziune și publicații din Kenya au anunțat că peste 100 de turiști români au aterizat la Mombasa, pe coasta de sud-est a țării. Jurnaliștii din Kenya au relatat că este un semn extraordinar pentru revitalizarea turismului din această țară.

Un avion Tarom a aterizat la Mombasa, având la bord 116 turiști români. Aceștia au fost întâmpinați cu mare bucurie de jurnaliști și oficiali locali, care le-au oferit cocktailuri tradiționale.

„Turismul a primit un impuls extraordinar, odată cu primul zbor-charter, din România în Kenya”, a relatat The Star din Kenya.

Este primul grup dintr-o serie de nouă grupuri de români care vor sosi în Kenya până în luna august. Turiștii români vor efectua un tur prin mai multe zone ale țării.

„Este o rază de speranță pentru industria turistică, atât de afectată de pandemie”, a declarat Betty Radier, președinte Kenya Tourism Board.

Kenya a avut până acum două valuri de coronavirus, dintre care al doilea a dus la un maxim de 1470 de infectări zilnice, la o populaţie de 52 de milioane de locuitori. Acum, se îndreaptă spre un al treilea val, arată datele oficiale.

Venirea românilor a fost relatată pe mai multe canale de știri din Kenya. „Este primul grup de turiști care vine după ce ne-a lovit pandemia de coronavirus”, a relatat prezentatoarea unui post de televiziune.

Un sejur de 7 nopți, pentru 2 persoane, în zona Mombasa, din Kenya, costă la agențiile de turism din România între 2.200 – 2.600 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri