Caută
Close this search box.

AstraZeneca, 20.000 de doze nefolosite. Nici un loc liber la Pfizer şi Moderna

astrazeneca

Harta locurilor disponibile pentru programări la vaccinare arată că, la nivel național, sunt peste 20.000 de doze AstraZeneca disponibile. Potrivit datelor oficiale, în nici un centru, pe de altă parte, nu sunt locuri disponibile pentru vaccinarea cu Pfizer și Moderna.

Potrivit datelor disponibile pe vaccinare-covid.gov.ro, în cele mai multe județe din țară nu mai există nici un loc disponibil pentru vaccinare, cu nici unul dintre seruri.

Sunt însă mai multe județe, în care sunt disponibile doze de vaccin AstraZeneca. Cele mai multe doze disponibile sunt în Timiș (5.251), Cluj (1.615) și Brașov (1.565).

La polul opus, județele în care nu este nici un loc liber pentru vaccinare sunt Teleorman, Ilfov, Prahova, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Harghita, Mureș, Bistrița Năsăud, Galați, Botoșani, dar și Municipiul București.

Campania de vacccinare din România a intrat a treia fază, a imunizării populației generale. Ieri, au ajuns în România peste 500.000 de doze Pfizer. Acestea vor fi distribuite centrelor zonale, în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri