Caută
Close this search box.

Cristian Ghinea, despre anuntul lui Vlad Voiculescu legat de decesele de COVID: „Eu nu aş fi făcut acest gest”

cristian ghinea

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, spune că nu ar fi făcut anunțul lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, privind posibila diferență de raportări a numărului de decese COVID, fără a avea toate informațiile la dispoziție.

„Pentru că trebuie întâi să ai toate informațiile și apoi să ieși public cu ele”, a spus Ghinea, conform Ziare.com.

El a precizat însă că îl înțelege pe fostul ministru al Sănătății, care a fost supus la o presiune nedreaptă, aberantă, timp de două luni. Ghinea crede că Vlad Voiculescu a vrut să lase această problemă în gestionarea succesorului său.

„Vlad Voiculescu este prietenul meu și nu vreau să se intrepreteze ca o critică la adresa sa. Cred că trebuia să acționeze mai instituțional, mai ales pe informații care țin de o criză sanitară. Dar pot să înțeleg, la ce presiune a fost pe el, nedreaptă, aberantă, că nu a vrut ca această chestiune, care putea să fie gravă, să rămână pe gestiunea sa.

A vrut să o dea mai departe, spre gestionare. Încerc să mă pun în papucii săi. A fost hăituit două luni de zile. Nu mi se pare sfârșitul lumii, dar eu nu aș fi făcut acest gest”, a mai spus Cristian Ghinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri