Fostul ministru al Apărării este acum consilier al primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. El a fost numit și membru în consiliul de administrație al societăţii Amenajare Edilitară și Salubrizare SA din Sectorul 5.

Informația a fost dată publicității de Ilie Mario Rafael, fost consilier al lui Piedone, aflat acum în război cu primarul Sectorului 5.

„Generalul Corneliu Dobrițoiu – condamnat definitiv în Dosarul ‘Case pentru generali’, este Consilierul personal al Primarului și membru în Consiliu de Administrație la AES SA, cele 2 funcții fiind incompatibile. Generalul de carton încasează împreună cu pensia specială câteva mii de lei lunar în loc să lase locul unor tineri dornici să își construiască o carieră în administrația publică”, a anunțat Mario Rafael, într-un comunicat transmis redacției.

Dobrițoiu are pensie specială de general, din partea MApN, și a beneficiat până recent și de pensie specială, ca fost parlamentar.

Dobrițoiu apare constant la Antena 3. A candidat la alegerile parlamentare, din partea partidului lui Dan Voiculescu, PPU-SL. Piedone este și el membru PPU-SL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.