Masca este obligatorie şi pe plajă, pentru cei care merg de 1 Mai şi de Paşte pe litoral. Aveţi voie să renunţaţi la ea doar în apă, însă este puţin probabil să fie mulţi în apa care are doar 7 grade Celsius.

Autorităţile au anunţat că staţiunile vor fi împânzite de poliţişti şi jandarmi. Petrecerile până la răsărit sunt încă de domeniul trecutului. Nu vor fi organizate evenimente, din cauza restricţiilor.

35 de mii de turişti sunt aşteptaţi, începând de vineri, în staţiunile Mamaia şi Vama Veche. Toţi trebuie să respecte restricţiile încă în vigoare.

„În momentul în care stăm jos şi este asigurată o distanţare socială, bem un cocktail, cu siguranţă nu putem să facem asta cu masca la gură, dar atunci când ne plimbăm pe plajă dintr-un loc în altul, ar trebui să respectăm măsurile în vigoare”, spune Paul Ene, secretar de stat în ministerul Economiei, citat de Pro TV.

Autorităţile vor fi îngăduitoare doar cu cei care vor să facă baie în mare. Aceştia pot renunţa la mască.

Cluburile sunt închise, iar poliţiştii şi jandarmii se vor asigura că petrecerile de pe plajă se vor încheia până la ora 22.00.

Singura noapte în care circulaţia este permisă până la ora 5 dimineaţă este cea de Înviere, dar numai spre şi dinspre bisericile de pe litoral.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.