Caută
Close this search box.

Un român a fost condamnat la Valencia, pe viaţă

Un român a fost condamnat la închisoare pe viață, în Spania, după ce și-a ucis fetița în vârstă de numai doi ani, pentru a se răzbuna pe soția lui, care voia să-l părăsească.

Întreaga grozăvie a avut loc pe pe 12 noiembrie 2018, în Alzira, un orășel din provincia spaniolă Valencia. Între Laurențiu Mihai, un bărbat de 33 de ani, și soția sa, apăruse o prăpastie. Femeia l-a amenințat în mai multe rânduri că va divorța. În ciuda opoziției bărbatului, ea și-a dus planul până la capăt și a intentat un proces de divorț.

Furios că soția sa a contactat un avocat, pentru a-i facilita divorțul, românul a luat un cuțit de bucătărie și i-a tăiat fără milă gâtul copilului, care se juca în casă. A realizat imediat ce faptă cumplită a comis și a decis să-și pună și el capăt vieții.

A sărit de la etaj, însă a supravieţuit, pentru că a căzut pe o mașină și s-a ales doar cu câteva coaste rupte. Vecinii și clienții unui bar din apropiere au anunțat mai întâi Ambulanța, iar apoi și Poliția, după ce au aflat ce făcuse.

Un proces lung și istovitor a culminat cu condamnarea românului. Aceasta deși avocații săi au încercat să acrediteze ideea că a suferit o tulburare psihică.

„Apărarea sa a susținut că a suferit o tulburare mentală de tip schizofrenic și, prin urmare, a solicitat o scutire completă”, notează publicația Cope.es.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri