Caută
Close this search box.

Un şofer beat, grav rănit, a încercat să-l facă vinovat pe pasagerul decedat

şofer beat

O persoană a murit și alta este în stare gravă în urma unui accident produs la ieșirea din Hunedoara. Șoferul a supraviețuit și le-a spus polițiștilor că pasagerul s-a aflat la volan. După ce au folosit aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul băuse alcool, potrivit Mediafax.

Accidentul s-a produs miercuri seara pe DJ 687. Mașina în care se aflau doi tineri s-a răsturnat în afara șoselei și s-a izbit de un copac. Echipajele de salvatori au găsit au găsit ambele victime încarcerate în resturile mașinii. Doar unul dintre tineri a fost salvat.

„Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele de stabilizare a victimelor. Din păcate, unul dintre bărbaţi nu a răspuns la masajul cardiac aplicat aproximativ 45 de minute, fiind declarat decedat de medicul SAJ. Conducătorul autoturismului a fost stabilizat de echipele medicale şi transportat cu ambulanţa la U.P.U. Deva”, au transmis reprezentanții ISU.

Polițiștii au început o anchetă și au constatat că șoferul a încercat să-i mintă susținând că nu el s-a aflat la volan.

„Conducătorul auto a negat ca ar fi condus autoturismul, afirmând că cel decedat ar fi fost la volan. Conducătorul auto a prezentat o concentrație de 0,51 mg/l în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au anunțat polițiștii.

Dosarul penal este pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri