Caută
Close this search box.

Veste şoc în handbal! Cristina Neagu s-a retras din naţională

România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin, datorită victoriei cu Macedonia de Nord, însă la competiția din Spania ar putea să nu se bazeze pe Cristina Neagu.

La conferința de presă susținută după victoria de la Skopje, 35-20, selecționerul României, Adrian Vasile, a anunțat că sportiva de la CSM București a luat decizia de a se retrage temporar de la echipa națională.

România, calificată la Campionatul Mondial de Handbal 2021

”E important să înțelegem cum e să jucăm fără Cristina. Am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim mai exacți fără Cristina.

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare (n.r. la Euro) vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage”, a anunţat Adrian Vasile.

Astfel, România nu se va putea baza pe cea mai bună jucătoare în partidele pe care le are de disputat în toamnă, în preliminariile Campionatului European, unde va întâlni Austria și Danemarca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri