O persoană care a vrut să arunce deșeuri pe spațiul public a fost amendată cu suma de 30.000 de lei, iar autoutilitara folosită va fi confiscată.

„În urma unei autosesizări a Poliției Locale Sector 5, a fost depistată o autoutilitară care transporta deșeuri provenite din construcții pe strada Ion Băiulescu. În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală alături de comisarii Gărzii Naționale de Mediu din cadrul comisariatului București, s-a constatat că persoana în cauză nu deținea documente pentru transportul deșeurilor.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancționat cu suma de 30.000 lei conform legislației în vigoare pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public. Totodată, șoferului i s-a adus la cunoștință că autovehiculul va fi confiscat”, informează autoritățile locale.

Astfel, Poliția Locală Sector 5 împreună cu Garda Națională de Mediu continuă acțiunile de depistare și sancționare a celor care aruncă deșeuri ilegal pe spațiul public. Aceste acțiuni se vor intensifica în perioada următoare, susține primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

103 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here