Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac susţine că Liviu Dragnea e ultimul deţinut politic din România

bogdan chirieac

Bogdan Chirieac a atacat violent decizia Tribunalului București, prin care s-a respins definitiv eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea.

”Decizia a fost luată în altă parte și ne-a fost comunicată de un complet de judecată, din mare nefericire pentru această țară”, a declarat Chirieac, la Antena 3. Chirieac a beneficiat de contracte de un milion de lei, direct de la PSD, pe vremea lui Dragnea.

”În opinia mea, Liviu Dragnea este ultimul deținut politic din România. Decizia de eliberare a sa va fi una politică, nu juridică. Nu poți să iei 3 ani și jumătate de pușcărie, pentru două femei care lucrau la manutanță și erau de la Prefectură.

Liviu Dragnea avea toate atuurile pentru a fi eliberat condiționat. Iată că un complet pe care ni-l doream independent, în opinia mea, a judecat după alte criterii, probabil s-a luat decizia după alte criterii și a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în pușcărie.

Atenție! Liviu Dragnea nu este condamnat pentru viol, pentru tâlhărie, pentru crimă, nici măcar pentru corupție, în acest dosar. Sunt lucruri care se văd la fiecare colț al patriei: două femei plătite de președinția Consiliului Județean, care lucrau pentru PSD, ceea ce se comite de către majoritatea partidelor din România, ca să știm despre ce vorbim.

Lipitorii de afișe primesc slujbe la stat, că unde e mai bine decât la stat? (…) Decizia a fost luată în altă parte și ne-a fost comunicată de un complet de judecată, din mare nefericire pentru această țară”, a declarat Chirieac, la Antena 3.

Tribunalul București a respins solicitarea fostului lider PSD, Liviu Dragnea, de eliberare condiționată. Decizia este definitivă. Ea vine duoă exact la doi ani de la încarcerarea lui Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri