Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac susţine că PSD a plătit cinstit 250.000 de dolari, pentru sejurul lui Dragnea în Statele Unite

bogdan chirieac

Bogdan Chirieac susține că noul dosar al lui Liviu Dragnea este aberant, afirmând că PSD a plătit cinstit 250.000 de dolari, pentru vizita lui Dragnea și Grindeanu, în SUA.

„Teleastul” a beneficiat de numeroase contracte cu PSD, în valoare de un milion de lei, în perioada în care Dragnea conducea partidul.

”Dosarul acesta, așa cum e început, vis-a-vis de Liviu Dragnea, totuși, pentru România și nu numai, e un dosar aberant, mai aberant chiar decât dosarul pentru care este condamnat, cu cele două femei care lucrau la Prefectură și erau plătite de manutanță.

(…) Acest dosar nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă nu ar fi primit verde și de la partenerul strategic. Nu cred că vreodată autoritățile din România ar fi anchetat în dosarul penal posibile afaceri ale unei firme americane în România, pentru că Broidy venise cu o firmă americană distinsă.

Circinus nu era o firmă fără o reputație bună. Îmi imaginez că, fiind firmă americană, nici nu există firme fără reputație bună acolo.

Liviu Dragnea a făcut ceea ce face orice lider care nu se află în centrul lumii, adică nu ești lider într-o țară precum Germania, Franța, Spania, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Nrvegia, ci ești de undeva, din Europa de Est, din Asia de Sud-Est, a participat la inaugurarea președintelui american, iar partidul său, PSD, a achitat biletele pentru el și primul ministru în funcție în România, 250.000 de dolari plătiți de Partidul Social Democrat, deschis, cinstit, fără alte probleme, partidul avea dreptul să facă această plată…”, a declarat Chirieac, într-o emisiune realizată de DC News.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influență și de folosirea influenței sau autoritățîi, în legătură cu prezența sa la ceremonia de inaugurare a președintelui Donald Trump, de la începutul anului 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri