Caută
Close this search box.

Clanul Duduienilor şi Clanul Sportivilor rămân fără maşinile furate din străinătate

clanul duduienilor

Clanul Duduianu anunțase că a terminat cu ielgalitățile și se ocupă cu afaceri curate, precum vânzarea de mașini aduse din străinătate. Dar nu e cum se pare, ci cum este în realitate. Polițiștii au făcut zeci de percheziții, în căutarea membrilor unor rețele care furau autoturisme de lux, din vestul Europei.

Printre cei vizați sunt și interlopi cunoscuți, precum Cornel Schuster, zis Buburuză, din Clanul Sportivilor, și Amar Duduianu.

Mașinile furate din străinătate erau aduse în România, cu acte false. Funcționari din sectoarele 4 și 5 erau apoi mituiți, pentru a îi ajuta pe membrii grupărilor să înmatriculeze autovehiculele și să le vândă cu ate în regulă, spun anchetatorii, spune Newsweek.

”Eu, familia mea, frățiorii meu, suntem bine toți și mulțumim lui Dumnezeu pentru tot și, dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă.(…)

Problemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe. Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea”, susținea Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, nu cu mult timp în urmă.

Duduienii au decis după moartea lui Emi și au decis să aibă grijă în privința afacerilor pe care le au, pentru că au intrat în vizorul Poliției. Principala afacere a familiei a rămas astfel vânzarea mașinilor aduse din vestul Europei.

Polițiștii de la Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus însă în aplicare 48 de mandate de percheziţie domiciliară şi 51 de mandate de aducere, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa şi Mureş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, luare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, participaţie improprie la fals intelectual şi tăinuire.

Faptele s-ar fi petrecut din 2020 și până în prezent. Procurorii suspectează mai multe persoane specializate în furtul de autoturisme de lux din străinătate, care ar fi transportat şi înmatriculat mașinile pe teritoriul României prin utilizarea de acte de provenienţă false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri