Caută
Close this search box.

Cozmin Guşă a fost adus în PSD, de Adrian Năstase, la recomandarea generalului Iulian Vlad 

cozmin guşă

Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase, a declarat la Metropola TV că l-a angajat pe Cozmin Gușă, ca secretar general al PSD, după ce s-a consultat cu generalul Iulian Vlad, ultimul șef al Securității comuniste.

Năstase: În momentul în care un partid este la guvernare, practic, centrul de putere se mută la Palatul Victoria. Eu am gândit atunci, am gândit bine, dar am greșit în alegerea pe care am făcut-o, am gândit că este nevoie de un fel de city manager. De cineva care să gestioneze, să fie un administrator. Cozmin Gușă, venind în Kiseleff, a dorit să cucerească puterea

Realizator: Vi l-a recomandat cineva? Cum s-a întâmplat întâlnirea cu el?
Năstase: Nu-mi aduc aminte cine mi l-a recomandat, dar știu că am vorbit cu Dan Voiculescu, el (Gușă) lucra acolo. Și am mai vorbit cu generalul Vlad, știam că generalul Vlad îl știe destul de bine, și i-am cerut părerea.

Opinia lui a fost favorabilă. Dar practic, venind la partid… când părinții nu sunt acasă, părinții încearcă să facă tot felul de prostii. El a încercat să construiască un alt centru de putere, și-a pus în cap toți liderii partidului.

Comentariile lui au deranjat, relația cu Ion Iliescu s-a tensionat foarte tare. A fost o greșeală, privind înapoi. Faptul că adus apoi dosarele de la PSD, lui Băsescu, a fost o trădare.

Iulian Vlad a fost Departamentului Securității Statului între 3 octombrie 1987 și 6 ianuarie 1990. Dan Voiculescu a avut și el relații strânse cu fosta Securitate, fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu acuzându-l că a furat banii din conturile externe ale Securității.

Gușă controlează acum Realitatea Plus, împreună cu Maricel Păcuraru, și este membru PSD. El este bun prieten cu Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, cu care realizează săptămânal o emisiunea, la Gold FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri