Caută
Close this search box.

De aceea a divorţat de Melinda. Bill Gates avea legături cu pedofilul jeffrey Epstein

bill gates

Melinda Gates s-a întâlnit de mai mulți ani cu avocați de divorț, înainte de a decide să se despartă de Bill Gates, fiind deranjată de legăturile soțului ei cu pedofilul Jeffrey Epstein, relatează Insider, via HotNews.

Bill și Melinda Gates au anunțat pe 3 mai că vor divorța, după 27 de ani de căsnicie, afirmând în postări identice postate pe conturile lor de social media că, „după o îndelungă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre”.

Potrivit WSJ, prietenia lui Bill cu Epstein – care deja pledase vinovat pentru sex cu minore, înainte de a se întâlni pentru prima dată cu Gates, în 2011 – încă o bântuie pe soția cofondatorului Microsoft.

Cuplul se întâlnise în septembrie 2013 cu Epstein, la vila sa din New York, întâlnire după care Melinda și-a exprimat disconfortul cu privire la fostul finanțist, condamnat pentru infracțiuni sexuale, potrivit The Daily Beast.

Melinda Gates le-a spus mai multor prieteni că este furioasă din cauza relației soțului ei cu Epstein, potrivit aceleiași surse.

Melinda și-a sunat avocații de mai multe ori, după ce New York Times a dezvăluit în octombrie 2019 întâlnirea dintre Bill Gates și Epstein, arată documente consultate de jurnaliștii de la Wall Street Journal.

Bill și Melinda Gates au anunțat că, în pofida divorțului, vor continua să lucreze împreună, la Fundația Bill și Melinda Gates, pe care au fondat-o împreună.

Epstein a fost găsit spânzurat în celula sa de închisoare, pe 10 august 2019, moartea sa alimentând numeroase teorii ale conspirației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri