Caută
Close this search box.

PSD îşi plasează sinecuriştii. Carmen Dan, la Uniunea Notarilor Publici

carmen dan

Carmen Dan (50 de ani), ministrul de Interne favorit al lui Liviu Dragnea, a rămas șomeră în iulie 2019, când a pierdut funcția de ministru.

Între timp, a făcut rost de o leafă bună, pe principiul: o sinecură e mai bună decât un loc cinstit de muncă, scrie Ziaristii.com.

Ministru de Interne la represiunea barbară din 10 august 2018, Carmen Dan a fost recuperată de sistem, prin angajarea la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR).

Mai exact, la subramura numită Centrului Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot (CNARNN), care se ocupă cu programul informatic al notarilor din România.

Carmen Dan merge în jur de două-trei ore la birou, apoi pleacă și își vede de treburile personale. Are birou separat de restul lumii, e neclar pe ce funcție a fost instalată. Ea încasează lunar peste 12.000 de lei.

Conform propriului CV, Carmen Dan a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Ecologică București.

Infonot asigură organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale, prevăzute la art. 162, din Legea nr. 36/1995, republicată, după cum urmează: RNNEPR, RNNEOS, RNEAD, RNNEL, RNNRM, RNNECD, RNNES, RNNEC, RNPMP.

Sediul Infonot se află în București – Bd. Theodor Pallady, nr. 40G (în incinta Centrului de conferințe „Auditorium-Pallady”).e, județul Teleorman, județ păstorit multă vreme de binefăcătorul lor, Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri