Simona Halep spune că sunt șanse destul de mici să meargă la Paris, la Roland Garros, turneul ei favorit, pe care l-a și câștigat în 2018, dar speră să poată fi aptă pentru Olimpiadă.

„Nu pot să joc, nu pot să mă mișc, nu pot să fac nimic. Va fi o perioadă destul de dificilă, dar moral sunt bine. O iau ca atare și accept ce s-a întâmplat.

Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă”, a declarat Simona Halep vineri, la revenirea în țară.

Ea a spus că încă nu s-a decis dacă va trebui să-și anuleze participarea la turneul de la Roland Garros, dar șansele să meargă la Paris sunt mici. Turneul va începe pe 30 mai.

„Bineînțeles că este o dezamăgire foarte mare”, a adăugat Simona Halep. „Eu mereu sper și bineînțeles că totul e posibil, însă nu mă voi grăbi, pentru că este o accidentare periculoasă și nu vreau să stau luni de zile cu această problemă”, a mai spus Simona Halep, potrivit Digi24.

„Mai am câțiva ani în față. Bine că s-a întâmplat asta acum și nu s-a întâmplat pe la 25 de ani, pentru că este o accidentare destul de gravă”, a spus campioana noastră. „Sper să se mai întâmple peste vreo zece ani, dacă voi mai juca”, a glumit Simona Halep.

Medicii i-au recomandat ședințe de gimnastică și de înot, însă primele două zile sunt de repaus total. „Mereu mă recuperez în țară și am încredere în medicii pe care îi am. E cel mai bine să fii acasă în momentele astea”, a mărturisit Simona Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here