Damiano David va fi supus unui test antidrog la întoarcerea în Italia, după controversa provocată de un videoclip devenit viral, în care poate fi văzut aplecându-se şi atingând masa cu nasul în plină competiţie, sâmbătă la Rotterdam, imagini care au fost văzute în direct în întreaga lume.

Solistul a fost întrebat despre incident în timpul conferinţei de presă a trupei câştigătoare Maneskin şi susţine că s-a aplecat pentru că Thomas Raggi, chitaristul, tocmai spărsese un pahar.

„Nu consum droguri. Vă rog, băieţi. Nu spuneţi asta! Fără cocaină! Vă rog să nu spuneţi asta”, a răspuns Damiano David, potrivit Agerpres.

„Suntem pregătiţi să ne supunem testelor, deoarece nu avem nimic de ascuns. (…) Suntem cu adevărat şocaţi pentru că unii spun că Damiano consumă droguri. Suntem cu adevărat împotriva drogurilor şi nu am prizat niciodată cocaină”, a afirmat trupa italiană Maneskin pe Instagram.

„Grupul a respins ferm acuzaţiile de consum de droguri, iar cântăreţul în cauză (Damiano David) se va supune în mod voluntar testării la întoarcerea în ţară. (…) Au cerut chiar ei noaptea trecută, însă acest lucru nu a putut fi organizat imediat, a declarat Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.