Fostul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, l-a amenințat pe protestatarul Marian Moroșanu „Ceaușescu”, chiar în fața ÎCCJ. „O cauți cu lumânarea, fii atent!”, i-a spus Tăriceanu, conform Aktual24.
Tăriceanu s-a prezentat la ÎCCJ, pentru a contesta sechestrul asigurător pus de DNA, până la concurența sumei de 800.000 USD. El a fost întâmpinat de „Ceaușescu”, chiar la intrare: „Vine inculpatul borfaş! Dați, domnilor, banii înapoi, ca să reconstruim România”.
Tăriceanu a reacționat nervos și l-a amenințat, fluturând din arătător, pe Marian Moroșanu: „O cauți cu lumânarea, fii atent!”

Protestatarul nu s-a lăsat intimidat și l-a așteptat pe Tăriceanu și la ieșirea de la Înalta Curte, având o pereche de cătușe.

„De cătușe nu scăpați. Borfașii, infractorii nu scapă de cătușe. Cu amenințările alea nu mă speriați. Tăricene, de cătușe nu scapi, băi! Hoțule”, a strigat Moroșanu, în urma lui Tăriceanu.

În martie, fostul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost trimis in judecată, de procurorii Directiei Nationale Anticorupţie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, in valoare de 800.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.