Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru: ”În București, e un eșec al coaliției de proporții epice. Responsabilitatea e la Nicușor Dan”

andrei caramitru

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, susține că, în București, e un eșec al coaliției de proporții epice.

Caramitru susține că vina îi aparține lui Nicușor Dan, care a ales să se alieze cu o aripă din PNL în loc să alinieze pe toată lumea de partea sa. Incapacitatea lui Nicușor Dan de a negocia politic s-a văzut încă de când conducea USR, atunci un partid minuscul.

E un eșec al coaliției de proporții epice. Responsabilitatea totuși e la Nicușor. Cine naiba l-a pus sa se alinieze politic cu o aripa din PNL?? Când obiectivul lui trebuia sa fie de a alinia pe toată lumea ca sa aibă majoritate in consiliu și relatii excelente cu primarii de sector. Sa fie peste luptele astea tâmpite. Așa a făcut Iohannis in Sibiu ani de zile (era reprezentatul partidului german, dar a știut sa genereze un consens acolo sa se facă treaba). Însă este incapabil de așa ceva, a demonstrat asta in USR (unde nu a reușit sa țină sub echilibru nici măcar aripile din propriul lui partid minuscul atunci).  Și nu are experiența și profil de manager (mergea singur sa își susțină cazurile – sute – in justiție când era ong-Ist in loc de a trimite avocati sau pe alții acolo; e ceva absurd, nu se lucrează așa doamne ferește)”, a  scris Andrei Caramitru pe Facebook. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri