Caută
Close this search box.

AUR îl atacă pe Klaus Iohannis pentru că nu are copii, după metoda brevetată de PSD

aur

AUR a lansat un atac la adresa situației familiale a lui Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Dan Barna și Dacian Cioloș, acuzându-i că nu au copii.

„Iohannis, Cîţu, Barna, Cioloș nu au copii și nu știu cum se crește unul. Totuși, ei vor să vă educe sexual copiii. Toți vor primi pensii consistente, plătite din banii copiilor voștri.

Vi se pare corect? E cazul ca noi să-i educăm pe ei să ne respecte!”, a anunțat AUR, pe pagina oficială de Facebook.

Trebuie remarcat că nici copreşedintele AUR, George Simion, nu are copii, el nefiind nici căsătorit. Pe de altă parte. soția lui Dan Barna este acum însărcinată.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis în anul 2014, în unanimitate, că declarațiile purtătorului de cuvânt al campaniei prezidențiale a PSD, Gabriela Firea, prin care aceasta l-a atacat pe Klaus Iohannis, pe motiv că nu are copii „reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate al persoanelor, pe criteriul situației familiale”.

„Colegiul director condamnă public astfel de declarații, considerându-le ca fiind discriminatorii”, a precizat CNCD. Afirmațiile de atunci ale Gabrielei Firea:

„Nu ești un om complet fără să crești un copil

Eu vă spun sincer că am prieteni de familie care nu au putut avea în mod natural, biologic, copii din motive de sănătate și au înfiat (…) pentru că un părinte este mult atent, mult mai sensibil, la viața celor din jur pentru că se gândește la propri copii (sic!).

Un om, din punctul meu de vedere, este mult mai bun la suflet atunci când crește un copil de la primele zile până la maturitate. Sunt niște etape ale vieții pe care un om fără copii, un om care trăiește într-o casă rece, fără să se audă gânguritul bebelușilor, primii pași, primele note de la școală, nu are cum să le simtă. Și îți marchează psihologic întreaga existență acest fapt.

În toate statele civilizate cei care doresc să ajungă președinți provind din familii complete, sunt căsătoriți, au copii, au nepoți, au trecut prin toate etapele vieții (sic!). Toate familiile din România nu au aceste aspirații să ne conducă pe noi toți ceilalți, românii, laolaltă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri