Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac o vrea arestată pe Clotilde Armand, din motive de salubritate

bogdan chirieac

Bogdan Chirieac a afirmat la România TV că primarul Sectorului 1, Clotilde Aramand, ar trebui să fie arestată pentru că a refuzat să plătească uriașele facturi de salubritate.

Chirieac a susținut din nou că Armand a câștigat alegerile prin fraudă.

”Ca un simplu cetățean am văzut la televizor o fraudă electorală. Asupra acestui aspect s-a pronunțat însuși procurorul de caz.

Mai departe, cum să spui că alegerile au fost libere și corecte, când noi am văzut de pe camere oficiale niște inși plecând cu niște saci de voturi. După exact acel moment chiar nu mai ai ce să spui.

Eu nu sunt deloc optimist, eu cred că ancheta va fi sugrumată. De altfel, reacția procurorului care a ieșit public a fost reacția unui om curajos, profesionist, care a dat de înțeles că e modalitatea sa de a face față presiunii, dar nu poate rezista, pentru că sistemul este împotriva lui.

Am văzut că procurorul general a amânat ancheta, nu există totuși nici un motiv. Voturile alea au fost numărate într-o noapte.

Zece polițiști judiciarişti au nevoie de șase luni să numere aceleași voturi. Mai departe vedem toate faptele pe care le comite doamna primar, Armand, arată că dânsa este deasupra legii.

Imaginați-vă cum era ca Dan Tudorache, primar la Sectorul 1, să refuze, că așa s-a trezit într-o dimineață, să plătească facturile la gunoaie. Tot gunoiul pe stradă.

Păi, orice alt primar era luat din birou. Cred că sunt considerente importante, iar eu cred că ancheta că atare va fi strangulată, iar acesta este un caz evident de încălcare a democrației”, a declarat Bogdan Chirieac, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri